قیمت دلار فریز می‌شود؟

با این کاهش قیمت دلار از یک ماه گذشته برخی از تحلیلگران معتقدند سیکل کاهش دلار تمام شده و بازار هم جان افزایش ندارد پس امکان فریز قیمت دلار در محدوده فعلی وجود دارد. این فریز قیمت دلار در صورتی می‌تواند رخ دهد که تزریق بازارساز تمام شده باشد.

به گزارش تابان گوهر نفیس به نقل از اکوایران، دقیقا یک ماه گذشته قیمت دلار سقف جدیدی به ثبت رساند. قیمت دلار که از ابتدای سال برمدار افزایش بود در روز 24 و 25 فروردین سقف تاریخی جدیدی زد و از آن تاریخ تا امروز بیش از 14 درصد از ارزش خود را از دست داد. در روز دوشنبه 24 اردیبهشت قیمت دلار و سکه با کاهش کانالی مواجه شدند و قیمت دلار هرات وارد 58 هزار تومان شد و قیمت سکه به کانال 40 میلیون افتاد.

با این کاهش قیمت دلار از یک ماه گذشته برخی از تحلیلگران معتقدند سیکل کاهش دلار تمام شده و بازار هم جان افزایش ندارد پس امکان فریز قیمت دلار در محدوده فعلی وجود دارد. از منظر آن‌ها سطوح پایینتر برای بازار ارز جذابیت خرید ایجاد می‌کند. محدوده فریز دلار می‌تواند هزار تومان بالا و پایین نرخ فعلی دلار باشد.

این فریز قیمت دلار در صورتی می‌تواند رخ دهد که تزریق بازارساز تمام شده باشد. به عقیده معامله‌گران بازارساز طی این روزها تزریق داشته و چرا که حباب دلاری درهم صفر و حتی برخی روزها منفی می‌شود.

قیمت دلار هرات روز دوشنبه را در 59 هزار و 200 تومان شروع کرد و با روند کاهش درهم این کانال را از دست داد. قیمت دلار هرات در روز دوشنبه نسبت به نرخ ابتدایی کاهش 300 تومانی داشت و در 58 هزار و 900 تومان بسته شد.

قیمت درهم امارات در 16 هزار و 280 تومان آغاز کرد و با کاهش 130 تومانی در 16 هزار و 150 تومان به کار خود پایان داد. قیمت دلار برآورد شده از درهم 59 هزار و 270 تومان محاسبه می‌شود  که زیر قیمت دلار در تهران است.

قیمت تتر نیز در روز دوشنبه با کاهش نزدیک به هزار تومان کانال 60 هزار تومان را از دست داد و به سطح حمایتی 59 هزار و 300 تومان رسید.

به عقیده تحلیلگران فنی حمایت اول قیمت دلار هرات 58 هزار و 900 تومان است که اگر از دست برود قیمت دلار می‌تواند به سمت کف کانال حرکت کند. مقاومت اولیه دلار هرات هم 59 هزار و 200 تومان است که اگر بالای آن تثبیت دهد روند نزول در بازار کم رنگ خواهد شد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

14 + 6 =