عدم نتیجه گیری محسوس از دیدار ترامپ و پوتین و همچنین سخنان مهم رئیس فدرال رزرو در سمپوزیوم سالانه بانک مرکزی آمریکا، طلای جهانی را صعودی و این فلز گرانبها را یکبار دیگر به کانال 3400 دلاری نزدیک کرد.
انس که هفته گذشته بازارهای مالی را از محدوده 3335 دلار آغاز کرده بود، در روزهای دوشنبه و سه شنبه نزولی شد و پس از یک رفت و برگشت در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه به دنبال زمینه سازی جروم پاول برای کاهش احتمالی نرخ بهره در اوایل ماه آینده، در روز جمعه صعودی شد و در نهایت با عدد 3371 دلار برای هر انس به کار خود در هفته گذشته بازارهای مالی پایان داد.
از 13 تحلیل گری که در نظرسنجی کیتکو شرکت کردند، 8 نفر این هفته را صعودی و 5 نفر آنرا خنثی پیش بینی کرده اند و البته هیچ کس این هفته را نزولی پیش بینی نکرد.
در نظرسنجی آنلاین کیتکو نیز 194 نفر شرکت کردند که 115 نفر این هفته را صعودی و 35 نفر آن را نزولی پیش بینی می کنند و 44 نفر باقیمانده نیز بی طرف هستند.
نعیم اسلم با اشاره به صحبت های مهم رئیس فدرال رزرو ، گفت: کاهش اخیر طلا به نظر من فرصت مهمی بود که سرمایه گذاران باید از آن استفاده می کردند و از اینجا به بعد، انس طلا صعودی خواهد بود.
اوله هانسن (Ole Hansen) به ضعف دلار آمریکا اشاره کرد و گفت: طلا در کوتاه مدت باید به 3450 دلار برسد تا سرمایه گذاران، رکورد بالای 3500 دلاری در ماه آوریل را زیر نظر بگیرند.
به نظر شما انس جهانی طلا به محدوده 3400 دلاری خواهد رسید؟ نظر خود را برای ما کامنت کنید.