در گفتگو با نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تهران، وضعیت دانشگاه علمی کاربردی طلا و جواهر تهران و تأثیر آن بر صنعت طلا را جویا شدیم. شما را به شنیدن این گفتگوی اختصاصی دعوت میکنیم. (+نسخه صوتی)
نادر بذر افشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، در خصوص دانشگاه طلای تهران گفت: مرکز علمی کاربردی اتحادیه طلا و جواهر تهران که از سال ۱۳۹۲ با همت هیات مدیران قبلی شروع به فعالیت کرد و زیر مجموعه وزارت علوم میباشد. این دانشگاه در دو مقطع کاردانی و کارشناسی به صورت جامع فعالیتش را شروع کرد. رشتههای مقطع کاردانی شامل ساخت زیورآلات با دست، ریختهگری، گوهرشناسی و مخرج کاری، تراش سنگهای قیمتی، مدیریت کسب و کار، حسابداری امور مالی، طراحی گرافیک و روابط عمومی میباشد. رشتههای کارشناسی نیز شامل طراحی زیورآلات، مهندسی فناوری تولید صنعتی زیورآلات، مدیریت کسب و کار و حسابداری امور مالی میباشد. همچنین این دانشگاه دارای دورههای آزاد که شامل فروشندگی طلا و جواهر، شناخت و فروش سکه، دوره جامع طراحی دستی طلا و جواهر، دوره جامع طراحی کامپیوتری طلا و جواهر میباشد.
نادر بذر افشان در مورد فارق التحصیلان دانشگاه طلای تهران این چنین گفت: طی ده سال گذشته حدود ۵۰۰ دانشجو فارغ التحصیل شدند که ۹۰ درصد از این دانشجوها در صنعت طلا و جواهر مشغول به کار شدند. فارغالتحصیلان این دانشگاه با توجه به نیازی که از طریق کارگاههای تولیدی که به ما اعلام میشود وارد بازار کار میشوند. و یک مورد دیگر این است که ما کلاسهای ۳۰ ساعتی طی سالهای گذشته گذاشتیم، تا همکارانی که برای دریافت جواز کسب اقدام میکنند و از لحاظ اطلاعاتی ضعیف هستند به دانشگاه معرفی میشوند تا با گذراندن دورههای 30 ساعته در رستههای خودشان، اطالاعات فنی آنها بالا برود. در حدود 80 درصد از اساتید دانشگاه نیز همکاران ما در صنعت طلا و جواهر بودهاند که بعضی از اساتید به صورت افتخاری تدرس میکنند و اطالاعات و تجاربشان را انتقال میدهند.
رشتههای دانشگاه طلا و جواهر تهران چیست؟