تعدیل تنش های تجاری بین پکن و واشنگتن و همچنین گزارش مرتبط با مشاغل در آمریکا، طلای جهانی را بیش از 7 درصد نسبت به سقف قبلی اش نزولی، و گمانه زنی ها بر کاهش این فلز گرانبها را بیشتر کرده است.
طلای جهانی که هفته گذشته بازارهای مالی را از محدوده 3326 دلاری آغاز کرده بود پس از یک صعود کوتاه در روز دوشنبه و رسیدن به محدوده 3343 دلاری در این روز، روندی نزولی به خود گرفت و هر گز به این سطح برنگشت.
انس که در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه تحت تاثیر کاهش تنش های تجاری چین و ایالات متحده و گزارش های اقتصادی آمریکا، نزولی شد و تا محدوده 3201 دلاری هم پایین آمد و در نهایت با عدد 3240 دلار برای هر انس ر روز جمعه، به کار خود در هفته گذشته بازارهای مالی پایان داد.
از 18 تحلیل گری که در نظرسنجی کیتکو شرکت کرده اند، فقط 5 نفر هفته پیش رو را صعودی و 9 نفر آنرا نزولی پیش بینی می کنند و 4 نفر باقیمانده نیز بیطرف هستند
در نظرسنجی آنلاین کیتکو نیز 273 نفر شرکت کردند که 143 نفر این هفته را صعودی و 79 نفر آن را نزولی پیش بینی می کنند و 51 نفر نیز بی طرف هستند
آدریان دی که طلا را در هفته پیش رو نزولی پیش بینی می کند گفت: خوشبینی جدیدی در مورد توافقات تجاری وجود دارد و ظاهراً چین نیز آماده شروع مذاکرات است.
مارک چندلر به ماندگاری انس طلا در بالای سطح ۳۲۰۰ دلاری اشاره کرد و گفت: من به دلاری خوشبین هستم و به نظر من در صورت تقویت دلار، طلای جهانی نزولی خواهد شد و تا محدوده 3150 دلاری هم پایین خواهد آمد.
به نظر شما روند انس جهانی طلا نزولی شده است؟ نظر خود را برای ما کامنت کنید.